Våra öppettider är 07.00-16.00, Fredag 07.00-13.00


Ring oss på 0303-184 07

Om oss

ILB Maskiner Development AB är ett familjeföretag som sysslar med blästerteknik. Vi startade 1979 med vår verksamhet ILB Maskiner Development AB bildades 1983.

Vår huvudsyssla är att tillverka blästerskåp av hög Svensk kvalitet, vi tillverkar även dragskåp för rengöring av uthyrningsmaskiner av olika slag. All tillverkning bläserskåp och reservdelar gör vi själva, allt maskinbygge sker för hand i våra egna lokaler som ligger i Kungälv och har på det viset full kontroll på alla detaljer som ingår i ett ILB Bläserskåp.

Detta gör att ni som kund kan känna er trygga då vi har högsta möjliga leveranssäkerhet av reservdelar och support under många år framöver, vare sig det gäller nytillverkning eller om ni har ett ILB blästerskåp som är tillverkat i början av 80 talet.

Vi har under lång tid utvecklat och anpassat våra produkter för att möta dagens krav avseende miljö och kvalitet vi håller hårt på kvalitet och leveranssäkerhet både från oss själva och på våra leverantörer. Detta är byggstenar som har gett oss framgång i industrin både i Sverige och utomlands.